foto

Sam Healy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Zabij, nebo budeš zabit
2005 Little Oberon (TV film)
The Extra
2004 Broskve
2000 The Magicians (TV film)
1999 Čau Klaudie,...
1998 Cukrová fabrika

TV seriály

2012 House Husbands (TV seriál)
Mrs Biggs (TV seriál)
2007 Odložená žena (TV seriál)
2006 Monarch Cove (TV seriál)
2005 Last Man Standing (TV seriál)
2002 MDA (TV seriál)
2001 McLeodovy dcery (TV seriál)
Farscape (TV seriál)
Incubator (S03E11)
1999 Pán šelem (TV seriál) - herec, a.z.
Ztracený svět (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
Ranaři (TV seriál)
1997 Children's Hospital (TV seriál)
Wildside (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1993 Strange But True? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace