foto

Janina Sokolovskaja

  • nar. 16.9.1978 (42 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Jabločko ot jabloňki (TV film)
2006 Kinofestival
Mjertvoje polje
2003 Žizň odna

TV seriály

2020 Magomajev (TV seriál)
2017 Perekrjostok (TV seriál)
2016 Sklifosovskij. Reanimacija (TV seriál)
Ťošča-komandir (TV seriál)
2015 Vesenněje obostrenije (TV seriál)
2014 Aromat šipovnika (TV seriál)
Koroleva igry (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Posledňaja vojna (S08E04)
Kitajskaja ničja (S08E03)
2013 Kto-to terjajet, kto-to nachodit (TV seriál)
Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
Lestnica v něbesa (TV seriál)
2012 Sklifosovskij (TV seriál)
Agent osobogo naznačenija (TV seriál)
Ljubov i baraban (S03E08)
Slučaj na ochotě (S03E07)
Tělochranitěl (S03E05)
další epizody (4)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Granica zla (S07E04)
Gonka na vyživanije (S07E03)
Karatěl (S07E02)
další epizody (4)
2011 Mentovskije vojny (TV seriál)
Russkaja ruletka (S06E04)
Česť mundira (S06E03)
Ispolnitěl želanij (S06E02)
další epizody (6)
2010 Mentovskije vojny (TV seriál)
S čistoj sovesťju (S05E02)
Drugaja reka (S05E01)
2007 Moja Prečistěnka (TV seriál)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
Mentovskije vojny (TV seriál)
Vtoroj front (S03E03)
Obraz vraga (S03E02)
Kazaki-razbojniki (S03E01)
2005 Landyš serebristyj 2 (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)
Mys Dobroj Naděždy (S06E02)
2002 Dve suďby (TV seriál)
Kodex česti (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky