foto

Anil Kumar

  • nar. 28.2.1969 (49 let)
    Minneapolis, Minnesota, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Tangle
2017 Grin
2011 The 5
2008 Las dos caras de Jano (TV film)
The Ode
2007 The Karaoke King
2004 Marmalade
2002 West Bank Brooklyn
2001 American Desi
1999 Story of a Bad Boy
Traffic (TV film)

TV seriály

2018 Shameless (TV seriál)
The Fugees (S08E09)
2017 Sedmilhářky (TV seriál)
Když už tě jednou kousne (S01E05)
Tým Škorpion (TV seriál)
Who Let the Dog Out ('Cause Now It's Stuck in a Cistern) (S04E11)
More Extinction (S04E02)
Extinction (S04E01)
2015 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ztracení chlapci (S12E23)
Návnada (S12E22)
2014 Ve službách CIA (TV seriál)
2013 Hit the Floor (TV seriál)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
Pomsta (TV seriál)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Na vlastní oči (S01E04)
Ve městě hurikánů (TV seriál)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Dr. Joshua Lee (S05E07)
2005 E-Ring (TV seriál)
Inconceivable (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 4: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S04E05)
Day 4: 10:00 a.m.-11:00 a.m. (S04E04)
Day 4: 9:00 a.m.-10:00 a.m. (S04E03)
další epizody (5)
Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Podkladový nátěr (S05E01)
2004 JAG (TV seriál)
Perský záliv (S09E16)
2003 Miss Match (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Sonata da Oz (S06E03)
2001 V tajných službách (TV seriál)
2000 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Honor (S02E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace