foto

Katarína Brychtová

  • nar. 22.5.1967 (50 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Katarína Brychtová má za sebou, ako väčšina slovenských herečiek, účinkovanie v divadlách, konkrétne hosťovala v SND, Astorke a takisto aj Radošinskom naivnom divadle. Prvýkrát mohli diváci počuť jej hlas v rádiu Twist, odkiaľ putovali jej kroky do televízie JOJ, kde moderovala Raňajojky. Diváci ju majú zafixovanú ako moderátorku relácie POŠTA PRE TEBA (2004), o ktorej napísala aj knihu.

Čo sa týka filmových úloh, hrala v adaptácii románu gruzínskeho spisovateľa Nodara Dumbadzeho JA, STARÁ MAMA, ILIKO A ILLARION (1988). Mihla sa aj v rozprávke SILA LÁSKY (1990). Oveľa kontroverznejší žáner si Katarína zvolila o štyri roky, keď si zahrala v erotickom filme VÁŠNIVÉ ZNÁMOSTI. Napriek tomu, že sa film nemal dostať na Slovensko, stalo sa a diváci mohli obdivovať zvodné krivky bratislavskej rodáčky pri posteľných scénach. V nedávnej minulosti si zahrala v seriáli PANELÁK (2008) nevlastnú sestru Milana Kordiaka (Alexander Bárta). Okrem toho bola jednou z tvárí benefičného projektu HODINA DEŤOM (2010). Ešte predtým stihla účinkovanie v jednej z epizód seriálu AKO SOM PREŽIL (2009).

Je vydatá, s manželom Ivanom, ktorý je chirurg majú dve deti - Katarínu a Jakuba. Momentálne študuje sociálnu prácu a má vyštudovanú VŠMU. Venuje sa aj dabingu, najznámejšia postava, ktorej prepožičala hlas, je Rachel z Priateľov.

Ladislav "megajalec" Odráška

Herecká filmografie

Filmy

2013 Dobrý deň, milá pani (studentský film)
2004 Pošta pre teba (studentský film)
1994 Vášnivé známosti
1990 Citové cvičenia (TV film)
Sila lásky (TV film)
1988 Ja, stará mama, Iliko a Illarion (TV film)
Mercadet (TV film)
Orechové škrupinky (TV film)
1987 Tristotridsaťtri strieborných prepelíc (TV film)

TV seriály

2014 Vdova (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2013 Drahá tchýně (TV seriál)
Súboj salónov (E12)
2009 Jak jsem přežil (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)
2005 Rodinné tajomstvá (TV seriál)
1995 Škriatok (TV seriál)
1988 Chlapci a chlapi (TV seriál)
Řádná dovolená (E10)
Povolanci (E01)
1982 Hráč na vlastnú päsť (TV seriál)

Dokumentární

2017 Integrácia Seniorov 2017 (koncert) - mod.
Integrácia 2017 (koncert) - mod.
Slovensko Advent 2017 (koncert) - mod.
2016 Slovensko Advent 2016 (koncert)
2014 Integrácia 2014 (koncert)
2013 Integrácia 2013 (koncert)
Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2011 Integrácia (koncert)

TV pořady

2017 Úsmev ako dar 2017 (TV pořad) - mod.
Záhady tela (TV pořad)
2016 Zlaté časy (TV pořad)
2015 Nečakané stretnutia (TV pořad)
Pomaly ďalej zájdeš! (TV pořad)
Úsmev ako dar 2015 (TV pořad)
2014 Čo ja viem (TV pořad)
NAJ dedinka Slovenska (TV pořad)
Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina (TV pořad)
Úsmev ako dar 2014 (TV pořad)
2013 Milujem Slovensko (TV pořad)
2012 Autoškola národa (TV pořad)
Nikto nie je dokonalý (TV pořad)
2010 Hodina deťom (TV pořad)
Piknik klub (TV pořad)
2008 Chodili sme spolu (TV pořad)
2007 Hit storočia (TV pořad)
SOS 100 - Narodeninový špeciál (TV pořad)
2005 Pošta pro tebe (TV pořad)
2004 Pošta pre teba (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace