foto

José Alonso

  • nar. 18.11.1947 (72 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 En las buenas y en las malas
2010 Efecto tequila, El
Ángel caído
2009 Juegos inocentes
2008 El garabato
Kada kien su karma
2003 Corazón de melón
2001 Únos v Mexiku
2000 Crónica de un desayuno
1998 Crisis
1995 Ley de las mujeres, La
Magnicídio
Mujeres infieles
Mujeres insumisas
1993 Fray Bartolomé de las Casas
1992 Anoche soñé contigo
1991 Balík
La tarea
1990 Sandino
1987 El misterio de la casa abandonada
1985 Playa prohibida
Trazos en blanco
1984 Motel
Noční můra v Elm Street
1983 Fuga de Carrasco, La
1982 Gran mogollón, El
1981 Complot Petróleo: La cabeza de la hidra
1979 En la trampa
María de mi corazón
Vuelo de la cigüeña, El
1978 Amor libre
1977 Mina, viento de libertad
Naufragio
1976 Albañiles, Los
El hombre desnudo
1975 Si quieres vivir... dispara
Zorrita Martínez
1973 La derrota
1971 Cachorros, Los
Intimidades de una secretaria
Reglas del juego, Las
Tomalo como quieras
Una vez en la noche
1970 Las bestias jóvenes
Papa en onda
1969 Agonía de ser madre, La
Día de las madres, El
Fallaste corazón
Trampa para un cadáver
1968 Paula
1965 Tajimara
1964 La tía Tula

TV seriály

2008 Vidas robadas (TV seriál)
2007 Cambio de vida (TV seriál)
2006 Montecristo (TV seriál)
2005 Už nikdy víc (TV seriál)
2003 Hija del jardinero, La (TV seriál)
2002 País de las mujeres, El (TV seriál)
2001 Lo que es el amor (TV seriál)
1999 Háblame de amor (TV seriál)
1998 Casa del naranjo, La (TV seriál)
1997 Rivales por accidente (TV seriál)
1996 Con toda el alma (TV seriál)
1991 Alcanzar una estrella II (TV seriál)
1988 Casa al final de la calle, La (TV seriál)
Monte Calvario (TV seriál)
1987 Cesta slávy (TV seriál)
Tal como somos (TV seriál)
1985 Abandonada (TV seriál)
1982 Gabriel y Gabriela (TV seriál)
1981 Limosna de amor, Una (TV seriál)
1980 Colorina (TV seriál)
Árabe, El (TV seriál)
1978 Pasiones encendidas (TV seriál)
1975 Milagro de vivir, El (TV seriál)
Mundos opuestos (TV seriál)
1974 Tierra, La (TV seriál)
1973 Cartas sin destino (TV seriál)
1972 Fieras, Las (TV seriál)
1971 Máscaras, Las (TV seriál)
1968 Caudillos, Los (TV seriál)
Cárcel de mujeres (TV seriál)
1967 Amor sublime (TV seriál)
Estafa de amor (TV seriál)

Dokumentární

1993 Memoria del cine mexicano

Host

TV pořady

2004 Historias engarzadas (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky