foto

Oleg Charitonov

  • nar. 25.11.1967 (52 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Vzlom (TV film)
2012 Avarijnoje sostojanije
Ispaněc
2011 Ljubov na dva poljusa (TV film)
Zolotaja rybka v gorodě N
2009 Žizň na dvoich

TV seriály

2016 Čelnočnicy (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Šaman, šaman (S03E16)
Vygodnoje predloženije (S03E15)
Kurjer (S03E11)
další epizody (6)
Pautina (TV seriál)
Risunok smerti (S10E04)
Ubijca bankov (S10E03)
Sliškom mnogo versij (S10E02)
další epizody (4)
2015 Rajon tmy. Chroniki povsedněvnogo zla (TV seriál)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 16 (S03E16)
Episode 15 (S03E15)
Pautina (TV seriál)
Udačlivyj pokojnik (S09E06)
Vygodnyj ženich (S09E05)
Propavšije bez vesti (S09E04)
další epizody (6)
2014 Cezar (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Počerk ubijcy (S08E06)
Krasnyj Fenix (S08E05)
Vedro Pandory (S08E04)
další epizody (6)
2013 Aňutino sčastě (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč. Suďby (TV seriál)
Prikaz (S01E06)
Karpov (TV seriál)
Ogoň (S02E15)
Ložnyj sled (S02E09)
Vorovskaja spravedlivosť (S02E06)
další epizody (5)
2012 Karpov (TV seriál)
Ťma ili Sveta (S01E32)
2011 Vkus granata (TV seriál)
Pautina (TV seriál)
Bojec (S05E04)
Kollekcioněr (S05E03)
Stavka (S05E02)
další epizody (4)
Sročno v nomer (TV seriál)
Dobraja tradicija (S03E10)
2010 Pautina (TV seriál)
Zolotaja pulja (S04E04)
Maska korolja (S04E03)
Roman s ubijcej (S04E02)
další epizody (4)
2009 Pautina (TV seriál)
Pauk (S03E03)
Kukuškiny děti (S03E02)
Vaš vychod, maestro (S03E01)
2008 Pautina (TV seriál)
Koděx vorovskoj česti (S02E03)
Něnastojaščij polkovnik (S02E02)
Pulja spravedlivosti (S02E01)
2007 Pautina (TV seriál)
Rasplata (S01E02)
Lovuška (S01E01)
2006 V kruge pervom (TV seriál)
2005 Talisman ljubvi (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Leďanoje plamja (S04E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky