foto

Gennadij Němych

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Kapitan Gollivud
2019 Kljatva
2015 Šans (TV film)
2013 Treťja popytka (TV film)

TV seriály

2018 Graždanskaja žena (TV seriál)
2017 Naživka dlja angela (TV seriál)
Provincialka (TV seriál)
Verju, ljublju, nadějus (TV seriál)
2016 Za polčasa do vesny (TV seriál)
2015 Barista (TV seriál)
Ljubov, kotoroj ně bylo (TV seriál)
2013 Aňutino sčastě (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
2011 Semejnyj dětěktiv (TV seriál)
Obida (S01E15)
Ljubov po-našemu (S01E11)
Devuška iz našego goroda (S01E10)
další epizody (12)
2008 Obručalnoje kolco (TV seriál)
2005 Obrečjonnaja stat' zvězdoj (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky