foto

Natalia Cordova-Buckley

  • nar. 25.11.1982 (35 let)
    Mexico City, Mexiko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Destroyer
2017 Welcome Back
2015 McFarland: Útěk před chudobou
2014 Yerbamala
2012 Ventanas al mar
2011 Ella y el Candidato
Lluvia de Luna
2010 Sucedió en un día

TV seriály

2018 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Force of Gravity (S05E21)
The One Who Will Save Us All (S05E20)
Option Two (S05E19)
další epizody (16)
2017 Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
Rewind (S05E05)
A Life Earned (S05E04)
A Life Spent (S05E03)
další epizody (11)
2016 Agents of S.H.I.E.L.D.: Slingshot (TV seriál)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
The Laws of Inferno Dynamics (S04E08)
Uprising (S04E03)
The Ghost (S04E01)
další epizody (8)
2013 Batesův motel (TV seriál)
2010 Minondo, Los (TV seriál)
2008 Simuladores, Los (TV seriál)
Terminales (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace