foto

Kata Pálfi

  • nar. 1975

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Seveled
2018 Rudá volavka
2014 A rajzoló (TV film)
Hangok háza
Marika nem cica
2011 Keleti pu. (TV film)
2006 Dvojí nepřítel
2005 Antik
2003 Föpróba
2002 Max
2001 Poslední večeře u arabského šedáka
1998 Ámbár tanár úr
1981 Boldogtalan kalap

TV seriály

2019 Drága örökösök (TV seriál)
Az ellenszobor (S02E38)
Tigris (S02E36)
Bátorságpróba (S02E35)
další epizody (4)
Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 6 (S04E06)
Episode 5 (S04E05)
další epizody (6)
2018 Psychiatr (TV seriál)
Castle in the Sky (S01E10)
2016 Válótársak (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
2015 Válótársak (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Munkaügyek (TV seriál)
Lélekdrazsé (S04E14)
2014 Hacktion (TV seriál)
Hamis remények (S06E08)
Nyolc órás hírek (S06E06)
Képtelen képesség (S06E04)
2012 Átok (TV seriál)
Leszámolás (S03E10)
Bizonyíték (S03E09)
Az utolsó esély (S03E08)
další epizody (10)
2011 Átok (TV seriál)
Az éjszaka (S02E06)
Bódulat (S02E02)
A titok (S02E01)
2010 Átok (TV seriál)
Lula (S01E04)
Luca (S01E03)
Hagyaték (S01E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky