foto

János Vecsernyés

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 A rajzoló (TV film)
2010 Děti zeleného draka
Éji séták és éji alakok (TV film)
2006 Skleněný tygr 2
Szabadság, szerelem
2005 Fejezetek az Erények könyvéből (TV film)
1994 Chira Chiralina
1993 Hoppá
1991 Az Aranyműves boltja (TV film)
1989 Gaudiopolis - In memoriam Sztehlo Gábor (TV film)
Éjszaka - Az Áruló (TV film)
1988 Peer Gynt (TV film)
1986 Isten teremtményei (TV film)

TV seriály

1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Dokumentární

2016 A virtuóz
2009 Szíven szúrt ország
1999 Istennél a kegyelem (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Utolsó órák (TV film)
2005 Fejezetek az Erények könyvéből (TV film)

TV seriály

2019 Csak színház és más semmi (TV seriál)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
Episode 6 (S04E06)
další epizody (8)

Dokumentární

2009 Szíven szúrt ország

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky