foto

Šimon Caban

  • nar. 19.7.1963 (56 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Ulovit miliardáře
2003 Mazaný Filip
1998 U Šmejkalovic ohrady aneb večer na počest Jaroslava Foglara (koncert)
1991 Kouř
1988 Pražská 5
1987 Zuřivý reportér
1986 Crucifixions (studentský film)

TV seriály

2009 Přešlapy (TV seriál)
Musím tě svést? (S01E05)
2006 Letiště (TV seriál)
Usmíření (S01E09)
1997 Život na zámku (TV seriál)
Proti všem (S02E09)
Nástup (S02E07)
Náledí (S02E04)
1995 Život na zámku (TV seriál)
Trestní oznámení (S01E15)
Čtyřicet plus jedna (S01E13)

Dokumentární

2019 Moje svoboda
1998 V centru filmu - v teple domova (TV film)
1990 Co to bylo show Tomáše Tracyho (koncert)

Režijní filmografie

Filmy

2018 Leonard Bernstein: Mše (divadelní záznam)
2016 Česká kuchařka (divadelní záznam)
2007 Galileo (divadelní záznam)
1992 Don Gio

Dokumentární

2019 Moje svoboda
Panovnice
2017 WANTED - Dagmar Pecková zpívá písně Kurta Weilla (koncert)
2008 Filmové deníky Šimona Cabana: Jemen / Sokotra
2007 Přes Alpy na kole
2004 Island - rodinná dovolená

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Česká kuchařka (divadelní záznam) - divadelní hra
1992 Don Gio

Dokumentární

2019 Panovnice

Scénografická filmografie

Filmy

1999 Praha očima...

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2019 Panovnice

Střihačská filmografie

Dokumentární

2019 Panovnice

Host

TV pořady

2016 Kafe s Jolanou (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
Studio ČT24 (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace