foto

Šimon Caban

  • nar. 19.7.1963 (57 let)
    Praha, Československo

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Pastýřka a kominíček (TV film) (2020)

    - Střechu Paláce Lucerna zaplnily desítky pozvaných hostů, mezi nimiž byl například basketbalový reprezentant Tomáš Satoranský, režisér Šimon Caban nebo římskokatolický kněz Ladislav Heryán. Přítomní po konci natáčení, které se podařilo na třetí pokus, odměnili účinkující uznalým potleskem. Součástí živého natáčení byla i skupinka dětí z dětských domovů. (SONY_)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Ulovit miliardáře
2003 Mazaný Filip
1990 Kouř
1988 Pražská 5
1987 Zuřivý reportér
1986 Crucifixions (studentský film)

TV seriály

2020 Republika Blaník (TV seriál)
Láska, virus, naděje (E05)
2009 Přešlapy (TV seriál)
Musím tě svést? (S01E05)
2006 Letiště (TV seriál)
Usmíření (S01E09)
1997 Život na zámku (TV seriál)
Proti všem (S02E09)
Nástup (S02E07)
Náledí (S02E04)
1995 Život na zámku (TV seriál)
Trestní oznámení (S01E15)
Čtyřicet plus jedna (S01E13)

Dokumentární

2019 Moje svoboda
1998 V centru filmu - v teple domova (TV film)
1990 Co to bylo show Tomáše Tracyho (koncert)

Koncert

1998 U Šmejkalovic ohrady aneb večer na počest Jaroslava Foglara (koncert)

Režijní filmografie

Filmy

1992 Don Gio

Dokumentární

2019 Moje svoboda
Panovnice
2017 WANTED - Dagmar Pecková zpívá písně Kurta Weilla (koncert)
2008 Filmové deníky Šimona Cabana: Jemen / Sokotra
2007 Přes Alpy na kole
2004 Island - rodinná dovolená

Divadelní záznam

2018 Leonard Bernstein: Mše (divadelní záznam)
2016 Česká kuchařka (divadelní záznam)
2007 Galileo (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Don Gio

Dokumentární

2019 Panovnice

Divadelní záznam

2016 Česká kuchařka (divadelní záznam) - divadelní hra

Scénografická filmografie

Filmy

1999 Praha očima...

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2019 Panovnice

Střihačská filmografie

Dokumentární

2019 Panovnice

Host

TV pořady

2016 Kafe s Jolanou (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
Studio ČT24 (TV pořad)
1998 Na plovárně (TV pořad)