foto

Zoltán Farkas

  • nar. 11.7.1913
    Budapešť, Rakousko-Uhersko
  • zem. 18.6.1980 (66 let)
    Budapešť, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1979 A kedves szomszéd
1976 Manželství na dálku
1975 Elektra a její pravda
1974 A locsolókocsi
1972 Lid dosud prosí
Romantika
1971 A halhatatlan légiós, akit csak péhovárdnak hívtak
Agnus Dei
Vrah je v domě
1970 Mérsékelt égöv
Szép leányok, ne sírjatok!
Szép magyar komédia
1969 Měsíční dvůr
Svěží vítr
Zimní vítr z jihu
1968 Mi lesz veled Eszterke?
Odešlo slunce
1967 Az OP-ART kalap (TV film)
Ezek a fiatalok
Hvězdy na čepicích
Jaguár
Ticho a křik
1966 Beznadějní
1965 A helység kalapácsa (TV film)
1963 Félúton
Kertes házak utcája
Odvrácená tvář
1962 Délibáb minden mennyiségben
Manželství na dostatečnou
Májový mrazík
Poslední večeře
1960 Madárijesztő
1959 Ballada egy lányról
Tavasz
1958 Nehéz kesztyűk
1956 A kabát
1942 Kölcsönkért férjek
Negyedíziglen
1941 Beáta és az ördög
Egy tál lencse
Gyurkovics fiúk
Tokaji aszú
Végre...
1940 Az utolsó Vereczkey
Erzsébet királyné
Garzonlakás kiadó
Göre Gábor visszatér
Gül Baba
Hazajáró lélek
Igen vagy nem?
1939 Gyimesi vadvirág
Halálos tavasz
Hölgyek előnyben
Karosszék
Magyar Feltámadás
Pusztai királykisasszony
Szervusz, Péter!
Toprini nász
Tökéletes férfi
Áll a bál
1938 A falu rossza
A hölgy egy kissé bogaras
A papucshös
Az ember néha téved
Azurexpress
Fekete gyémántok
Péntek Rézi
Rozmaring
1937 120-as tempó
A méltóságos kisasszony
Fizessen, nagysád!
Pesti mese
Sportszerelem
1936 A nagymama
Az okos mama
1935 A királyné huszárja
Elnökkisasszony
Köszönöm, hogy elgázolt

TV seriály

1967 Tüskevár (TV seriál)
Búcsú a berektől (E08)
Tüskevár meghódítása (E07)
Viharban (E06)
další epizody (8)
1966 Princ, a katona (TV seriál)
Gázló a Fertőn (E12)
A kölcsön ára (E11)
Bernáth tizedes menyasszonyai (E10)
další epizody (12)

Dokumentární

1977 Küldetés

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1967 Harlekýn

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky