foto

Dirk Plönissen

  • nar. 1967

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Plavba snů: Provence (TV film)
2010 Sotto il cielo di Roma (TV film)
2006 Mafalda di Savoia - Il coraggio di una principessa (TV film)
Odtržené děti (TV film)
2005 Tatort - Todesengel (TV film)
2002 Mehr als nur Sex (TV film)
2000 Ich beiß zurück (TV film)
1999 Schlafmann
1997 Místo činu: Brémy - In flagranti (TV film)

TV seriály

2019 Lovci prokletých pokladů (TV seriál)
Bratrstvo boha Serapa (S01E05)
Tajemství Macho Grande (S01E04)
2011 Un passo dal cielo (TV seriál)
2007 Plavba snů (TV seriál)
2004 Al di là delle frontiere (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
Offroad TV (TV seriál)
2000 Himmel und Erde - ein göttliches Team (TV seriál)
1998 Siska (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
1993 Nicht von schlechten Eltern (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky