foto

Naomi Ózora

  • nar. Takacuki, Osaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Under the Dog: Jumbled
2016 Under the Dog
2015 Girls und Panzer gekidžóban
2014 Ao haru Ride
Hanamonogatari (TV film)
Inari, konkon, koi iroha. Inari, konkon, semi šigure.
2013 Genšiken nidaime no roku
2012 One Piece Film Z

TV seriály

2019 Kandagawa Jet Girls (TV seriál)
Pastel Memories (TV seriál)
Wataši ni tenši ga maiorita! (TV seriál)
2018 Idolmaster Cinderella Girls gekidžó (TV seriál)
Čio-čan no cúgakuro (TV seriál)
2017 Cugumomo (TV seriál)
Gabriel DropOut (TV seriál)
Gavurīru Doroppuauto! (E12)
Tanoshī Hibi wa Itsumademo... (E11)
Tenshi to Akuma Furusato ni Kaeru (E10)
další epizody (12)
Njanko Days (TV seriál)
Zvířecí kamarádky (TV seriál)
2016 Bišódžo senši Sailor Moon Crystal: Season III (TV seriál)
Mahócukai Precure! (TV seriál)
Sóšin šódžo Matoi (TV seriál)
2015 Momokuri (TV seriál)
Robot Girls Z Plus (TV seriál)
Seiken cukai no World Break (TV seriál)
The Idolm@ster: Cinderella Girls (TV seriál)
The Idolm@ster: Cinderella Girls Second Series (TV seriál)
Triage X (TV seriál)
2014 Aldnoah.Zero (TV seriál)
Disk Wars: Avengers (TV seriál)
Gočúmon wa usagi desu ka? (TV seriál)
Gundam Build Fighters Try (TV seriál)
Hi sCoool! Seha Girl (TV seriál)
Hicugi no Čaika (TV seriál)
Hicugi no Čaika: Avenging Battle (TV seriál)
Inari, konkon, koi iroha. (TV seriál)
Selector Infected Wixoss (TV seriál)
Wizard Barristers: Benmaši Cecil (TV seriál)
2013 Genšiken nidaime (TV seriál)
Ore no nónai sentakuši ga, gakuen Lovecome o zenrjoku de džama šiteiru (TV seriál)
Servant x Service (TV seriál)
2012 Saint seija: Omega (TV seriál)
1999 One Piece (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky