foto

Kazusa Aranami

  • nar. 18.4.1988 (31 let)
    Chiba, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Kämpfer: Für die Liebe

TV seriály

2019 Maó-sama, Retry! (TV seriál)
2018 Džašin-čan dropkick (TV seriál)
2017 Njanko Days (TV seriál)
Ó-sama Game: The Animation (TV seriál)
Šúmacu nani šitemasu ka? Isogašii desu ka? Sukutte moratte ii desu ka? (TV seriál)
2016 Amaama to inazuma (TV seriál)
Bakuon!! (TV seriál)
Dagaši kaši (TV seriál)
Masó gakuen H×H (TV seriál)
Šónen Maid (TV seriál)
2015 Robot Girls Z Plus (TV seriál)
2014 Robot Girls Z (TV seriál)
Terra Formars (TV seriál)
2013 D.C.III: Da Capo III (TV seriál)
Strike the Blood (TV seriál)
2012 Sankarea (TV seriál)
2011 Mawaru Penguindrum (TV seriál)
Oníčan no koto nanka zenzen suki džanain dakara ne!! (TV seriál)
Rio: Rainbow Gate! (TV seriál)
2010 Seikimacu Occult gakuin (TV seriál)
2009 Jumeiro Patissiere (TV seriál)
Kämpfer (TV seriál)
2008 Itazura na Kiss (TV seriál)
Persona -trinity soul- (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky