foto

László Nemere

  • nar. 2.5.1928
    Budapest, Maďarské království
  • zem. 2.9.2005 (77 let)
    Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1988 A hivatásos szűz (TV film)
Egy gazdag hölgy szeszélye (TV film)
1984 A pad (TV film)
1983 Hetedik év (TV film)
Szent Kristóf kápolnája (TV film)
Szerelmes sznobok (TV film)
1982 Bolondnagysága (TV film)
1981 Holnap kupaszerda (TV film)
1980 A siketfajd fészke (TV film)
Prolifilm (TV film)
Ússzatok, halacskák! (TV film)
1979 Bűnügy, lélekelemzéssel (TV film)
1978 Až do Tvé smrti (TV film)
1977 Űrtörténetek (TV film)
1976 Tizenegy több, mint három (TV film)
1975 A bohóc felesége (TV film)
A külföldiek (TV film)
1974 Gúnyos mosoly (TV film)
Rejtélyes égitest (TV film)
1973 Hasonmás (TV film)
Lyuk az életrajzon (TV film)
1972 Fekete macska (TV film)
Házasságtörés (TV film)
1971 Neveletlenek (TV film)
Nyári játék (TV film)
1970 A hódítás iskolája, avagy Don Juan bűnhődése (TV film)
Valaki a sötétből (TV film)
1968 Az élő Antigoné (TV film)
1967 Az OP-ART kalap (TV film)
Postaláda (TV film)
Rivalda nélkül (TV film)
1966 Az igazságtevő (TV film)

TV seriály

1976 Kántor (TV seriál)
Az ellopott vonat (E05)
Havas történet (E04)
Az erdész halála (E03)
další epizody (5)

Herecká filmografie

Filmy

1968 Irány Mexikó (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Szent Kristóf kápolnája (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky