foto

Elizabeth Harrower

  • nar. 28.5.1918
    Alameda, California, USA
  • zem. 10.12.2003 (85 let)
    Valley Village, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 I Love You... Good-bye
1973 Brand New Life, A (TV film)
1972 Adventures of Nick Carter (TV film)
1971 Vyrovnávání účtů
Útěk z Planety opic
1969 Maršál
Sterilní kukačka
1966 Batman
1965 Dívka ze Západu
Zebra in the Kitchen
1962 Don't Knock the Twist
House of Women
The Four Horsemen of the Apocalypse
The Wild Westerners
1960 I Passed for White
Joyful Hour (TV film)
1959 Al Capone
The FBI Story
1958 Marjorie Morningstar
Učitelčin miláček
1954 Thunder Pass
1953 Two Gun Marshal - a.z.
1952 Plymouth Adventure
1949 Pilgrimage Play, The

TV seriály

1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1970 The Immortal (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Judd for the Defense (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
Shane (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Rounders (TV seriál)
1965 Hank (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Smothers Brothers Show (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
I Am the Night - Color Me Black (S05E26)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
1962 It's a Man's World (TV seriál)
The Eleventh Hour (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Hazel (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
National Velvet (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Telephone Time (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
The Great Gildersleeve (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Father Knows Best (TV seriál)
Meet Corliss Archer (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
The Man Behind the Badge (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
Front Page Detective (TV seriál)
Sky King (TV seriál)
The Range Rider (TV seriál)
1950 Racket Squad (TV seriál)
Space Patrol (TV seriál)
The Gene Autry Show (TV seriál)
1949 Family Theatre (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1989 Generations (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace