foto

László Félix

  • nar. 4.1.1941 (79 let)
    Budapest, Maďarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1985 Plukovník Redl

Režijní filmografie

Filmy

1996 Pótvizsga (TV film)
1995 A körtvélyesi csíny (TV film)
1994 Leonida naccsás úr és a reakció (TV film)
1990 Játékosok (TV film)
1988 Hétpróbások (TV film)
1986 Kard és kocka (TV film)
Zojka szalonja (TV film)
1985 Majd belejössz, Pistám! (TV film)
1983 Egymilliárd évvel a világ vége elött (TV film)
1980 A gyilkos köztünk van (TV film)
1977 Elvált asszony - operett dióhéjban
1976 Magnóliakert (TV film)
Szépség Háza (TV film)
1974 Ida regénye (TV film)
1973 A csodadoktor (TV film)
Banán és bukta (TV film)
1969 Pásztoróra (TV film)

TV seriály

1985 Kémeri (TV seriál)
Stella (E04)

Scenáristická filmografie

Filmy

1986 Kard és kocka (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky