foto

Asao Sano

  • nar. 13.8.1925 (94 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Inugamike no ičizoku (TV film)
2001 Góka kjakusen kurúzu sacudžin annai (TV film)
1998 Óinaru kan bonno
1992 Meisó čizu (TV film)
Čiroru no banka (TV film)
1987 Hadaka no taišó 22: Isami to akai džitenša (TV film)
1985 Hagoku (TV film)
Šokutaku no nai ie
1981 Kageróza
Zápas nad propastí
1980 Gobančó júgiriró
Haruka naru sóro
Okásan no cúšinbo
1979 Ničiren
1978 Džiken
Harikomi (TV film)
Ojome ni jukimasu
1977 Hanajome (TV film)
1976 Oretachi no toki
Otoko wa curai jo: Toradžiró jújake kojake
Permanent Blue: Manacu no koi
Seišun no kózu
1975 Kenkei tai sošiki bórjoku
Nippon bidžo monogatari: Onna no naka no onna
1974 Mucugoró no kekkonki
Pět vlků
The Drifters no gokuraku wa doko da!!
1973 Ai jori aoku
1972 Majaku baišun G-Men
1971 Kókó sasuraiha
1970 Abare čóhan
Haši no nai kawa: Dainibu
Či no mure
1969 Kjóka Recuden: Šúmei tobaku
Tengu-to
Wataši ga suteta onna
1968 Kurobe no taijó
Zankjó mudžó
1967 Hangjaku
Jogiri jo konja mo arigató
Wakaojabun tandžó
1966 Ai to ši no kiroku
Ankoku kóro
Araši o jobu otoko
Futeki na aicu
Kawači Carmen
Kenka elegy
Seišun daitórjó
1965 Akai tanima no kettó
Kawači zoro: Abaredako
Makao no rjú
Nageta daisu ga asu o jobu
Nihon rettó
Sasurai wa ore no unmei
Čičibu Suikoden: Hissacuken
1964 Asakusa no hi: Odoriko monogatari
Chita Niseigo taiheiyô ôdan (TV film)
Ikiteiru ókami
Kawači zoro: Kenka šamo
Kuroi daisu ga ore o jobu
Kuroi kaikjó
Otoko no monšó: Kenkadžó
Sugata naki kendžúma
Teigin džiken: Šikeišú
1963 Akašia no ame ga jamu toki
Akutaró
Ame no naka ni kiete
Eden no umi
Futari dake no toride
Gakuen hiroba
Hikaru umi
Ore no senaka ni hi ga ataru
Tantei džimušo 23: Kutabare akutódomo
Umi no taka
1962 Burari burabura monogatari
Gekirjú ni ikiru otoko
High teen jakuza
Jopparai tengoku
Kuroi daisu
Nikui ančikušó
Ore ni kaketa jacura
1961 Aoi hunter
Hana to musume to široi miči
Inoči no asa
Keidži monogatari: Jazz wa kuruččai né
Keisacu nikki: Butabako wa man'in
Kidó sósahan: Wana no aru mači
Kusa wo karu musume
Mahiru no júkai
Midaregami
Ore wa toppuja da: Daini no kao
Ore wa toppuja da: Kao no nai bidžo
Shotgun no otoko
Tatakai cuzukeru otoko
Umi no šóbuši
1960 Džúdai no ókami
Garasu no naka no šódžo
Horobaša wa juku
Jakuza sensei
Kage o suteta otoko
Keidži monogatari: Mae naki kendžú
Keidži monogatari: Čiisa na mokugekiša
Kizu darake no okite
Krutý příběh mládí
Nami no tó
Tekkaba no kaze
Toppuja šuzaidžó: Kage o suteta otoko
Toppuja šuzaidžó: Kieta dankon
Uta andon
Či wa kawaiteru
Čizu no nai mači
Široi senkó
Šizukana dacugokuša
1959 Daigaku no abarenbó
Fudótoku kjóiku kóza
Iwodžima
Niguruma no uta
Ohně na planinách
1958 Aišú no kósokudóro
Ginza no sabaku
Joru wa ore no mono da
Sono onna o nigasu na
Sugata naki kaojaku
Unga
Ósaka no kaze
1957 Gaitó
Koi to uwaki no seišun tečó: Gaitó
Kuruwa jori muhó ičidai
Madame
Mebana
Suaši no musume
Wataši wa zenkamono de aru
Černá řeka
Šiawase wa orera no negai
1956 Barmská harfa
Hana no unga
Joake asa'ake
Jukaina nakama: Akačan tokkjú
Kabe acuki heja
Minato no kanpai: Šóri o wagate ni
Nikutai no micuju
Taijó no kisecu
1955 Edo issun no muši
Ginza 24 čó
Išigassen
Kaojaku
Šizuno Ippei: Aijoku to džúdan
1953 Kimi ni sasageši inoči nariseba
Příběh jednoho života
1952 Šinkú čitai
1950 Hlasy padlých studentů

TV seriály

2004 Čúšingura (TV seriál)
1995 Mito kómon gaiden: Kageró ninpóčó (TV seriál)
1992 Šačó ni natta wakataišó (TV seriál)
1982 3 nen B gumi Kanpači-sensei (TV seriál)
1981 Takuší sanba (TV seriál)
1980 Hadaka no taišó hóróki (TV seriál)
1979 Aju no uta (TV seriál)
1977 Kareinaru keidži (TV seriál)
1976 Kaze to kumo to nidži to (TV seriál)
1966 Acumi Kijoši no naite tamaru ka (TV seriál)
1964 Ai to ši no katami (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky