foto

Vivien Rujder

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Apró mesék
2017 1945
O těle a duši
Pozemšťané (studentský film)
2016 Rendes lányok (studentský film)

TV seriály

2020 Apatigris (TV seriál)
2019 Tóth János (TV seriál)
Az esküvő (S02E41)
Leánybúcsú, legénybúcsú (S02E40)
2018 Psychiatr (TV seriál)
Many Sainted Men (E07)
Korhatáros szerelem (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (16)
Tóth János (TV seriál)
A Pethő (S02E34)
Hazatérés (S02E33)
A nyomozás (S02E20)
další epizody (14)
Sladký život (TV seriál)
Egyedül fél ember vagy (S03E03)
2017 Korhatáros szerelem (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (5)
Tóth János (TV seriál)
Energiák (S01E42)
Csapatépítés (S01E41)
Az új iroda (S01E40)
další epizody (27)
2015 Ketten Párizs ellen (TV seriál)
A franciákat senki sem érti (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky