foto

Júko Iida

  • nar. 9.9.1992 (27 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ošiete! Galko-čan OAD
2015 Girls und Panzer gekidžóban
Kanodžo ga kandži o suki na rijú.
2014 Harmonie

TV seriály

2017 Super Lovers 2 (TV seriál)
2016 Arslan senki: Fúdžin ranbu (TV seriál)
Hitori no šita: The Outcast (TV seriál)
Keidžo!!!!!!!! (TV seriál)
Nedžimaki seirei senki: Tenkjó no Alderamin (TV seriál)
Ošiete! Galko-čan (TV seriál)
Prince of Stride: Alternative (TV seriál)
2015 Aoharu x Kikandžú (TV seriál)
Comet Lucifer (TV seriál)
Monster musume no iru ničidžó (TV seriál)
Rakudai kiši no Cavalry (TV seriál)
The Idolm@ster: Cinderella Girls Second Series (TV seriál)
Šin atašinči (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
2014 Akuma no Riddle (TV seriál)
Kanodžo ga flag o oraretara (TV seriál)
Kenzen Robo Daimidaler (TV seriál)
Mahóka kókó no rettósei (TV seriál)
Selector Infected Wixoss (TV seriál)
Selector Spread Wixoss (TV seriál)
Witch Craft Works (TV seriál)
X Maiden (TV seriál)
Ókami šódžo to kuro ódži (TV seriál)
Šigacu wa kimi no uso (TV seriál)
2013 Aiura (TV seriál)
Boku wa tomodači ga sukunai: NEXT (TV seriál)
D.C.III: Da Capo III (TV seriál)
Gaist Crusher (TV seriál)
Golden Time (TV seriál)
Hentai ódži to warawanai neko. (TV seriál)
Kin'iro Mosaic (TV seriál)
Kotoura-san (TV seriál)
Little Busters! Refrain (TV seriál)
Nagi no asu kara (TV seriál)
Strike the Blood (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun S (TV seriál)
White Album 2 (TV seriál)
Čódžigen Game Neptune: The Animation (TV seriál)
2012 Little Busters! (TV seriál)
Queen's Blade: Rebellion (TV seriál)
Suki tte iina jo. (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky