foto

Henryk Rajfer

  • nar. 13.1.1954 (65 let)
    Katowice, Slaskie, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Śluby panieńskie
2006 Francuski numer
1985 Kdo je ten muž?
War and Love
1983 Austeria
1982 Hotel Polan und seine Gäste (TV film)
1979 Schmuggler von Rajgrod, Die

TV seriály

2016 Bodo (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Spotkania (S01E10)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1983 Vichry války (TV seriál)

Dokumentární

2005 Osvětim: nacisté a konečné řešení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace