foto

Paweł Kleszcz

  • nar. 23.6.1969 (51 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Marie Curie
2014 Občan
2011 Numeros, Los
2006 Przybyli ułani... (TV film)
1999 Dluh
Ohněm a mečem
1997 Milostné příběhy
1995 Cwał
Plukovník Kwiatkowski
1993 Strašný sen
Čas pro čarodějnice

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
Episode 1 (E01)
W rytmie serca (TV seriál)
Miłość ci wszystko wybaczy (S05E07)
Dobry człowiek (S05E06)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Reguły gry (S21E03)
2018 Korona królów (TV seriál)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2014 Lekarze (TV seriál)
Czas na rewolucję (S04E13)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
2012 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 2 (S05E02)
2011 Czas honoru (TV seriál)
Znak Rosenfarba (S04E07)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Usta usta (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
2009 Siostry (TV seriál)
Ojciec drzew (E12)
2005 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
2004 Na dobre i na złe (TV seriál)
Kryzys (S06E33)
2000 13 posterunek 2 (TV seriál)
Stażysta (E08)
M jak miłość (TV seriál)
1997 Tajemnica Sagali (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky