foto

Alexander Perkins

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Burgundy
2014 Pride
2013 Judas Ghost
2010 Reg
2002 Project, The (TV film)

TV seriály

2015 Jekyll a Hyde (TV seriál)
2012 The Bletchley Circle (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
2009 Law & Order: UK (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Christmas Special: Part 2 (S03E02)
Christmas Special: Part 1 (S03E01)
2002 Foylova válka (TV seriál)
Kancl (TV seriál)
Interview (S02E06)
Charity (S02E05)
Motivation (S02E04)
další epizody (6)
2001 Kancl (TV seriál)
Judgement (S01E06)
New Girl (S01E05)
Training (S01E04)
další epizody (6)
2000 Doctors (TV seriál)
Hříchy (TV seriál)
Nature Boy (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace