foto

Lou Berghmans

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 W. - Witse de film
2013 Marina
2011 Groenten uit Balen
2008 The Big Ask
2007 Ben X
2006 Hel van Tanger, De
2005 Indringer, De
1999 Film 1

TV seriály

2014 Albert II (TV seriál)
2013 Salamandr (TV seriál)
Epizoda 12 (S01E12)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
další epizody (11)
2012 Salamandr (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2008 Van Vlees en Bloed (TV seriál)
2006 De parelvissers (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Eiland, Het (TV seriál)
2001 Stille waters (TV seriál)
Veel geluk, professor (TV seriál)

Dokumentární

2013 Le roi du mont Ventoux (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace