foto

Andrew Dice Clay

  • nar. 29.9.1957 (61 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Razzies

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zrodila se hvězda
2015 Vincentův svět
2013 Jasmíniny slzy
2001 Point Doom
Začalo to jedné žhavé noci
2000 My 5 Wives
1999 Andrew Dice Clay: The E! True Hollywood Story (TV film)
Foolish
1998 Ať to stojí co to stojí
1997 Good Life, The
1995 Favorite Deadly Sins (TV film)
Soudcem z nouze
The Chili Con Carne Club
1994 Bez soutěže
1993 Drtič mozků
1990 Dobrodružství Forda Fairlanea
1989 Andrew Dice Clay Live! The Diceman Cometh
1988 Nezávazný sex?
1987 Amazonky na Měsíci
1986 Charlie Barnett's Terms of Enrollment
Crime Story (TV film)
Kráska v růžovém
1985 Soukromý víkend
1984 Dirty Dirty Jokes
Po maturitě
S hlavou v pytli
1981 Wacko

TV seriály

2018 Hap & Leonard (TV seriál)
The Two-Bear Mambo (S03E01)
2017 Dice (TV seriál)
The Trial (S02E07)
Fingerless (S02E06)
The Old Man (S02E05)
další epizody (7)
2016 Dice (TV seriál)
Six Grand (S01E06)
Sal Maldonado (S01E05)
Alimony (S01E04)
další epizody (6)
Vinyl (TV seriál)
Pilot (E01)
2013 Černá listina (TV seriál)
General Ludd (No. 109) (S01E08)
2011 Vychovávat Hope (TV seriál)
Chlapogurt (S02E08)
Vincentův svět (TV seriál)
Velký třesk (S08E06)
Matkošukač (S08E05)
Poslední šance (S08E03)
další epizody (5)
1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
1997 Hitz (TV seriál)
1995 Bless This House (TV seriál)
1990 Lumpíci (TV seriál)
1986 Kriminální příběhy (TV seriál)
1982 M*A*S*H (TV seriál)
Iluze nebo terapie (S11E02)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)

Dokumentární

2007 100 Greatest Stand-Ups (TV film) - a.z.
2000 Andrew Dice Clay: I'm Over Here Now (TV film)
1993 Andrew Dice Clay: No Apologies (TV film)
1991 Dice Rules

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2012 Andrew Dice Clay: Indestructible (TV pořad)
2008 That Metal Show (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1993 Andrew Dice Clay and His Gang Live! The Valentine's Day Massacre (TV pořad)
1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2000 Andrew Dice Clay: I'm Over Here Now (TV film)
1993 Andrew Dice Clay: No Apologies (TV film)
1991 Dice Rules

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2000 Andrew Dice Clay: I'm Over Here Now (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace