foto

Rick Marotta

  • nar. 7.1.1948 (73 let)
    New York, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2007 Škvára
2001 Jenifer (TV film)
1999 Cesta ke štěstí
1997 Painted Hero
1994 Investigator, The (TV film)
1993 Vraždy modelek (TV film)

TV seriály

2013 Adventures of Mr. Clown, The (TV seriál)
Táta to zvládne (TV seriál)
See Dad See Through Grandma (S01E20)
See Dad Get Attacked by Promzilla (S01E19)
See Dad Host a Play Group (S01E18)
další epizody (7)
2012 Táta to zvládne (TV seriál)
See Dad Run Christmas Into the Ground (S01E09)
See Dad Catch a Rat (S01E08)
See Dad One Night Only (S01E07)
další epizody (9)
2006 Ano, drahoušku (TV seriál)
Should I Bring a Jacket? (S06E15)
The Limo (S06E14)
The Guinness World Record (S06E13)
další epizody (5)
2005 Ano, drahoušku (TV seriál)
Jimmy Sponsors a Vacation (S06E10)
Marital Aid (S06E09)
Jimmy the Teacher (S06E08)
další epizody (21)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Tajemství (S09E15)
Síla slůvka "ne" (S09E14)
Švagrová (S09E13)
další epizody (7)
Pohotovost (TV seriál)
Podraz (S11E10)
2004 Hlava rodiny (TV seriál)
Ano, drahoušku (TV seriál)
Living with Mr. Savitsky (S04E24)
Shirley Cooks with Love (S04E23)
Couples Therapy (S04E22)
další epizody (13)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Robertův úkol (S09E08)
Debřini rodiče (S09E07)
Psychoterapie pro muže (S09E06)
další epizody (20)
2003 Abby (TV seriál)
Ano, drahoušku (TV seriál)
Pimpin' Ain't Easy (S04E11)
A Bunch of Ice Holes (S04E10)
Jimmy and Chuck (S04E09)
další epizody (23)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Jazzové desky (S08E10)
Pták (S08E09)
Oslava s překvapením (S08E08)
další epizody (13)
2002 Imagine That (TV seriál)
Ano, drahoušku (TV seriál)
Home Is Where the Heart Isn't (S03E11)
We're Having a Baby (S03E10)
Make Every Second Count (S03E08)
další epizody (6)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Otravný dítě (S07E08)
Kdo jsem? (S07E05)
Králíček (S07E04)
další epizody (13)
2001 Ano, drahoušku (TV seriál)
Jimmy and the Amazing Technicolor Dream Boat (S01E24)
Worst in Show (S01E23)
No Room to Spare (S01E22)
další epizody (12)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Už žádný hraní (S06E02)
Rozhádaná rodina (S06E01)
Frank natírá dům (S05E24)
další epizody (7)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
All I Want for Christmas Is My Dead Uncle's Cash (S01E11)
Talk Time (S01E10)
Arm-prins (S01E09)
další epizody (11)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Vánoční dárek (S05E11)
Křečkův pohřeb (S05E05)
Jsme si souzeni (S05E04)
další epizody (8)
1999 Raymonda má každý rád (TV seriál)
Repetent (S04E10)
Debra cvičí aerobik (S04E08)
Robert se stěhuje (S03E25)
další epizody (5)
1998 Příšerná kocovina (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Opékač topinek (S03E12)
Koleda (S03E06)
Opatrovnice (S03E03)
další epizody (17)
1997 Life... and Stuff (TV seriál)
Over the Top (TV seriál)
Raymonda má každý rád (TV seriál)
Dopis (S02E11)
Střední škola (S02E10)
Dárek (S02E09)
další epizody (9)
1996 Raymonda má každý rád (TV seriál)
Pokr (S01E09)
Tchánové a tchyně (S01E08)
Tvůj dům nebo můj dům (S01E07)
další epizody (8)
Swift Justice (TV seriál)
1992 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
Werewolf Concerto (S04E13)

Dokumentární

2010 Exporting Raymond

Herecká filmografie

Filmy

1995 Showgirls
1994 Rukojmí
Zhasnutá světla
1990 Dobrodružství Forda Fairlanea
1988 Polda

TV seriály

2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
1995 Double Rush (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)

Dokumentární

1999 Classic Albums: Steely Dan - Aja

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky