foto

Kódži Wada

  • nar. 24.1.1944
    Ibaraki, Ibaraki, Japonsko
  • zem. 7.7.1986 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Šin godžúban šóbu: Daisanbu (TV film)
1978 Tono Eidžiró no Mito Kómon
1977 Hitomi no naka no hómonša
Hišú monogatari
Ningen no šómei
1976 Ai no nagisa
Eden no umi
Šin Džingi naki tatakai: Kumičó saigo no hi
1975 Hadaši no burúdžin
Kobe Kokusai Gang
1974 Gjakušú! Sacudžin ken
Hidžó gakuen waru: Nerikan dokisei
1971 Okite koronde mata okite
1970 Onna bančó: Noraneko Rock
1969 Aisuru ašita
Araši no júšatači
Burai barase!
Joru no saizensen: Sukegari
Joru no saizensen: Tókjó onna čizu
Koi no cumudžikaze
Onna no tehaiši: Ikebukuro no joru
Seišun no kane
1968 BG: Aru džúkjúsai no nikki – Agete jokatta!
Burai hidžó
Zansecu
Á, himejuri no tó
1967 Futari no Ginza
Gappa
Júhi ga naiteiru
Kantó keimušo gaeri
Kimi wa koibito
Koibito o sagasó
Seišun no umi
The Spiders no gó gó: Utau mizu sakusen
Tokyo Night
1966 Aitakute aitakute
Aišite aišite aišičatta no jo
Ankoku kóro
Kawači Carmen
Namida-kun sajonara
Seišun a go go
1965 Aicu to no bóken
Dainippon čanbaraden
Otoko no monšó: Ore wa kiru
Sanbiki no norainu
Tókjó wa koisuru
Šodžo sóšicu
1964 Júhi no oka
Kaze to ki to sora to
Konničiwa, nidžussai
Kuroi daisu ga ore o jobu
Nikutai no mon
Otoko no monšó: Kenkadžó
Tókjó gorin ondo
Wakakusa monogatari
Šucugeki
1963 Habu no minato
Hikaru umi
Kantó júkjóden
Kemuri no ósama
Ore wa džigoku no butaičó
Sora no šita no tói jume
Šakunecu no isu
1962 Kendžú wa sabišii otoko no uta sa
Kuroi daisu
Nukiuči Sanširó
Ore ni kaketa jacura
Taijó to hoši
Tenši to jaródomo
Wakakute warukute sugoi koicura
Wataridori kokjó e kaeru
1961 Arigataja buši: A, arigataja, arigataja
Hjakuman doru o tatakidase
Jami ni nagareru kučibue
Kaikjó, či ni somete
Muteppó daišó
Ore wa šinanai ze
Tatakai cuzukeru otoko
Toge o wataru wakai kaze
Tokyo night
Zurari oretača jódžinbó
Óabare madorosu jaró
1960 Eijú kóhosei
Jakuza no uta
Kutabare gurentai
Ore no kokjó wa western
Ore wa Ginza no kiheitai
Rokusansei gurentai
Suttobi kozó
Tacumaki kozó
Wakai toppú
Šippú kozó
1959 Mugon no rantó
Seišun o fukinarase

TV seriály

1973 Kjófu gekidžó anbaransu (TV seriál)
1972 Okappiki dobu (TV seriál)
1970 Óedo sósamó (TV seriál)
1968 Kenkataró (TV seriál)
1967 Aru hi wataši wa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace