foto

David Perlmutter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2007 Lies and Crimes (TV film)
Still Small Voices (TV film)
They Come Back (TV film)
Wide Awake (TV film)
2006 Cheaters' Club (TV film)
Obituary (TV film)
Vražedná posedlost (TV film)
2003 Tempo
2002 Robopes (TV film)
Čas vlka
2001 Zebra Lounge (TV film)
2000 Vražedné lži
1998 Ztracené duše (TV film)
1980 Nic osobního
1975 It Seemed Like a Good Idea at the Time
1974 Sunday in the Country

Herecká filmografie

Filmy

1980 Nic osobního

Dokumentární

2017 Tax Shelter Terrors

Scenáristická filmografie

TV seriály

1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky