foto

Nikita Sergejevič Chruščov

  • nar. 17.4.1894
    Kalinovka, Kurská oblast, Ruské impérium
  • zem. 11.9.1971 (77 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Love Records - Anna mulle Lovee - a.z.
2015 Krycí jméno U.N.C.L.E. - a.z.
1993 Virtaset ja Kekkonen - a.z.

TV seriály

2019 For All Mankind (TV seriál) - a.z.
Red Moon (S01E01) - a.z.
2009 Vyprávěj (TV seriál) - a.z.
Od začátku (S01E01) - a.z.
1957 Portraits of Power (TV seriál) - a.z.

Dokumentární

2019 La Face Cachée de l'Art Américain (TV film) - a.z.
Mobilizace Luboše Dobrovského (TV film) - a.z.
2017 1956, naissance d'un nouveau monde (TV film) - a.z.
Amerika v barvě (TV seriál) - a.z.
60. léta (S01E05) - a.z.
Aufstieg und Fall des Kommunismus (TV seriál) - a.z.
Nikita Chruschtschow - der Rote Zar (TV film) - a.z.
2015 Apokalypsa Stalin (TV seriál) - a.z.
Pán světa (E03) - a.z.
2014 Berlínská zeď (TV film) - a.z.
Kódy a spiknutí (TV seriál) - a.z.
Zlatý hřeb misí Apollo, raketa Saturn 5 - a.z.
2013 Jak si Chruščov podmanil Ameriku - a.z.
2012 Oliver Stone: Neznámé dějiny Spojených států (TV seriál) - a.z.
JFK – na pokraji zkázy (E06) - a.z.
Padesátá léta: Eisenhower, bomby a třetí svět (E05) - a.z.
Palme - a.z.
2011 Propaganda ve službách studené války (TV seriál) - a.z.
Reagan - a.z.
2010 Io sono Tony Scott, ovvero come l'Italia fece fuori il più grande clarinettista del jazz - a.z.
Saunaliittolaiset Kekkonen ja Hrushtshov (TV film) - a.z.
2009 Druhá světová válka v barvě (TV seriál) - a.z.
Pád Berlínské zdi (TV film) - a.z.
Yhteinen sävel (TV seriál) - a.z.
Zdvojení
2008 Expelled: No Intelligence Allowed - a.z.
Hitler & Stalin: The Roots of Evil - a.z.
2007 Lunochod (TV film)
Oswaldův duch
Sputnik Mania - a.z.
2006 Freedom's Fury - a.z.
Komunismus: historie jedné iluze (TV seriál)
2005 Movies That Shook the World (TV seriál)
Zweite Republik - Eine unglaubliche Geschichte, Die (TV seriál) - a.z.
2003 Mlha války - a.z.
2002 Burning Wall, The - a.z.
Die Nervenprobe - Kuba-Krise '62
Naqoyqatsi - a.z.
2001 War Stories with Oliver North (TV seriál)
1999 Zavraždení Johna Fitzgeralda Kennedyho (TV film)
1997 Na pokraji: Den posledního soudu (TV film)
1995 Trinity and Beyond: The Atomic Bomb Movie
1994 Mies varjossa (TV seriál) - a.z.
Moon Shot (TV film)
Století válek (TV seriál) - a.z.
1992 Pandora's Box (TV seriál)
1989 11-22-63: The Day the Nation Cried (TV film)
1983 Seeing Red
1982 Atomic Café
1969 I Due Kennedy
1964 Vítejte soudruhu Chruščove
1963 Hollywood: The Great Stars (TV film) - a.z.
1962 We'll Bury You! - a.z.
1961 Urho Kekkonen - a.z.
1960 Hlas míru - a.z.
1959 Chruščov mluví v OSN
1957 Isänmaan puolesta - a.z.
Návštěva z bratrské země
Týden mezi přáteli
1956 Tito v Moskvě
1955 Družba velkých národů
Na pohostinné půdě Burmy
Sovětská vládní delegace v Bělehradě
Tasavallan Presidentti J.K. Paasikivi Moskovassa
Zahájení Ženevské konference
Šéfové vlád čtyř mocností v Ženevě
Ženevská konference skončila

Host

TV pořady

1964 Studio 500000 (TV pořad)