foto

Alba Ribas

  • nar. 5.1.1988 (29 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 100 metros
2015 El cadáver de Anna Fritz
2013 Barcelona, noche de verano
2012 Zvířata
2011 Paranormal Xperience 3D
2009 Estació de l'oblit
2008 Deník nymfomanky

TV seriály

2015 Cites (TV seriál)
El ministerio del tiempo (TV seriál)
2011 Na lodi (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)

TV pořady

1984 Cinema 3 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace