foto

Alexandr Davydov

  • nar. 2.12.1983 (36 let)
    Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Foto na nědobruju pamjať (TV film)
2011 Balada o bombardérovi
Unaveni sluncem 3: Citadela
2010 Oko za oko (TV film)
Pravosudije volkov
2006 Průsmyk smrti (TV film)

TV seriály

2020 Akvamarin (TV seriál)
2019 Zeljonyj furgon (TV seriál)
2018 Klub obmanutych žen (TV seriál)
Sidělka (TV seriál)
2017 Dvyhun vnutrišňoho zhorjanňa (TV seriál)
Mjatěž (TV seriál)
Vera (TV seriál)
2016 Rajske misce (TV seriál)
Spivačka (TV seriál)
2015 Argentina (TV seriál)
Perekrjostki suďby (TV seriál)
2014 Otmena vsech ograničenij (TV seriál)
Prestuplenie v fokuse (TV seriál)
2013 Etaž (TV seriál)
Ljudmila (TV seriál)
Ptica v kletke (TV seriál)
Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
2012 Strana 03 (TV seriál)
2011 Jarosť (TV seriál)
Dězertir (E02)
2010 Marusja (TV seriál)
2008 Ranětki (TV seriál)
Čas Volkova (TV seriál)
Těni prošlogo (S02E17)
Děti vojny (S02E03)
2007 Putějcy (TV seriál)
Akselbanty (S01E12)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Slivki obščestva (S02E08)
Čas Volkova (TV seriál)
Kitajskij sled (S01E27)
Marš Tureckogo (TV seriál)
On oběščal věrnuťsja (S04E05)
2006 Sčasťje po receptu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky