foto

Alexandr Davydov

  • nar. 8.11.1951
    Sovětský svaz
  • zem. 7.10.2019 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Dětstvo Nikity
1989 Uroki v konce vesny

TV seriály

2014 Ljubiť nělzja něnaviděť (TV seriál)
Tichaja ochota (TV seriál)
2013 Meždu nami děvočkami (TV seriál)
2010 Děžurnyj angel (TV seriál)
2009 Petrovka, 38. Komanda Semenova (TV seriál)
2008 Sročno v nomer (TV seriál)
Repeticija smerti (S02E04)
2006 Stalin.Live (TV seriál)
Ženskije istorii (TV seriál)
2004 Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky