foto

Frederick Moore

  • nar. 5.5.1941
    New Jersey, USA
  • zem. 12.6.1991 (50 let)
    Studio City, Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1992 Vražda bez motivu (TV film)
1990 Thanksgiving Day (TV film)
1989 Oheň a déšť (TV film)
1988 Nightingales (TV film)
1987 The Man Who Fell to Earth (TV film)
1983 The Man Who Wasn't There

TV seriály

1991 My Life and Times (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
The Short Goodbye (S01E05)
Frisky Business (S01E04)
A Stitch Called Wanda (S01E03)
další epizody (4)
Nightingales (TV seriál)
1987 A Year in the Life (TV seriál)
1986 Year in the Life, A (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace