foto

Ken Harrison

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2003 Láska v utajení (TV film)
2001 Class Warfare (TV film)
The Miracle of the Cards (TV film)
V pavoučí síti (TV film)
1999 Stínové komando 2 (TV film)
1996 Harrisonův případ (TV film)
1995 Osudné svědectví (TV film)
1994 Láska v akci (TV film)
MacGyver: Cesta do zkázy (TV film)
MacGyver: Ztracený poklad Atlantidy (TV film)
1991 I Still Dream of Jeannie (TV film)
Kriminálnice (TV film)
1988 Savannah
1986 Dark Mansions (TV film)
1984 Meatballs Part II
1983 Wait Till Your Mother Gets Home! (TV film)
1981 Pals (TV film)
1980 Ethel Is an Elephant (TV film)

TV seriály

1997 Policejní akademie (TV seriál)
1996 Savannah (TV seriál)
1995 Legend (TV seriál)
Univerzitní nemocnice (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Modelky s.r.o. (TV seriál)
Pod ochranným dohledem (TV seriál)
1993 MacGyver (TV seriál)
Hora Věčného mládí (S07E14)
1992 Hearts Are Wild (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
A Promise Broken (S01E11)
Pálí (S01E10)
Zodpovědně tvůj (S01E09)
další epizody (9)
MacGyver (TV seriál)
Fotograf (S07E13)
1991 MacGyver (TV seriál)
Psáno na zdi (S07E12)
Ostří hoši (S07E11)
Těžké rozhodování (S07E10)
další epizody (15)
1990 E.A.R.T.H. Force (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Tvrdě na tělo (S06E11)
Návštěvník (S06E10)
Hořká úroda (S06E09)
další epizody (12)
1989 MacGyver (TV seriál)
Madonna (S05E11)
Děti světla (S05E07)
Druhá šance (S05E05)
další epizody (9)
1988 Heartbeat (TV seriál)
Paradise (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Outsideři (S04E03)
Tajemství Parkerova domu (S04E01)
Vlčí maska (S03E17)
další epizody (5)
1987 MacGyver (TV seriál)
Zabiják (S03E08)
Jack v bedně (S03E07)
Bludný Holanďan (S03E04)
1986 The New Gidget (TV seriál)
1985 Colbyové (TV seriál)
Hollywood Beat (TV seriál)
1984 Cover Up (TV seriál)
Finder of Lost Loves (TV seriál)
Partners in Crime (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Mr. Merlin (TV seriál)
Strike Force (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
Salvage 1 (TV seriál)
1978 American Girls, The (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace