foto

Stacey Roca

  • nar. 12.9.1978 (42 let)
    Southport, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Things to Do Before You're 30
Walk Away and I Stumble (TV film)
2004 Sex & Lies (TV film)
2003 Oh Marbella!

TV seriály

2020 Tommy (TV seriál)
Lifetime Achievement (E03)
There Are No Strangers Here (E02)
2019 MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
další epizody (9)
Černá listina (TV seriál)
Hannah Hayes (č. 125) (S07E07)
2017 MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 4 (S01E04)
2010 White Van Man (TV seriál)
2009 Ladies of Letters (TV seriál)
2006 Strictly Confidential (TV seriál)
Život v buši (TV seriál)
2004 Shameless (TV seriál)
Vraždy v Londýně (TV seriál)
2003 Burn It (TV seriál)
M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
Swiss Toni (TV seriál)
2002 Kancl (TV seriál)
Interview (S02E06)
Charity (S02E05)
Motivation (S02E04)
další epizody (6)
2001 Merseybeat (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky