foto

Alan Pietruszewski

  • nar. 1962
    Buffalo, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Another Time
The X Species
2017 Stage Fright (TV film)
2015 Battle for Skyark
Into the Equinox
Martian Land
2014 Asian School Girls
Camp Concussion
Dawn of the Crescent Moon
2013 Roadside
2012 30 minut po půlnoci
Hello Herman
2011 Transformers 3
2010 Level 26: Dark Prophecy
2007 Severe Visibility

TV seriály

2017 S.W.A.T. (TV seriál)
Imposters (S01E05)
2016 Notorious (TV seriál)
The Perp Walk (E02)
2015 Poslední loď (TV seriál)
Nejsou to fámy (S02E03)
Nešika (TV seriál)
Short Circuit Party (S05E02)
2014 Jennifer Falls (TV seriál)
2013 Adopted (TV seriál)
Hit the Floor (TV seriál)
Super Thundermanovi (TV seriál)
2011 Luck (TV seriál)
Ace Meets with a Colleague (E04)
Mentalista (TV seriál)
Kolo kolo mlýnský (S04E04)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Lauren (S06E18)
Kriminálka New York (TV seriál)
Crossroads (S08E08)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
Událost (TV seriál)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Sounáležitost (S02E04)
Workshop (TV seriál)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Země nikoho (S05E14)
2006 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Ztráta paměti II. (S03E24)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Rudá záře (S02E08)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2018 Another Time

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace