foto

Frederick Jaeger

  • nar. 29.5.1928
    Berlin, Německá říše
  • zem. 18.6.2004 (76 let)
    Majorca, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Farma Cold Comfort (TV film)
1989 Indiana Jones a Poslední křížová výprava
1986 New World (TV film)
1980 Nižinský
1979 Štvanci
1976 Pouť zatracených
1975 One of Our Dinosaurs Is Missing
1974 Luger calibro 9: massacro per una rapina
1973 Štír
1970 Pakbo (TV film)
Song of Norway
1969 The Looking Glass War
1968 Limbo Line, The
1963 Farewell Performance
Mystery Submarine
1962 Milovník války
Play It Cool
1958 I Was Monty's Double
Ice-Cold in Alex
1957 Mrs. Gibbons' Boys (TV film)
Útěkář
1956 The Black Tent
Vojínův postup
1922 According to Hoyle

TV seriály

1992 Love Hurts (TV seriál)
Moon and Son (TV seriál)
1991 Selling Hitler (TV seriál)
1990 The Chief (TV seriál)
Zachovávat dekorum (TV seriál)
1989 Ve stínu hákového kříže (TV seriál)
1988 Small World (TV seriál)
1982 Hodina s Agathou Christie (TV seriál)
Q.E.D. (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)
Winston Churchill: The Wilderness Years (TV seriál)
1980 The Gentle Touch (TV seriál)
1979 Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
Kelly Monteith (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Shelley (TV seriál)
Shoestring (TV seriál)
The Omega Factor (TV seriál)
1978 Return of the Saint (TV seriál)
The Doombolt Chase (TV seriál)
The Standard (TV seriál)
Profesionálové (TV seriál)
Obětní beránek (S02E10)
1976 Fall and Rise of Reginald Perrin, The (TV seriál)
One-Upmanship (TV seriál)
The New Avengers (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
The Hanged Man (TV seriál)
1974 Blaue Palais, Das (TV seriál)
Churchill's People (TV seriál)
Fall of Eagles (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
Ski-Boy (TV seriál)
Some Mothers Do 'Ave 'Em (TV seriál)
Warship (TV seriál)
1972 Adam Smith (TV seriál)
Butler Parker (TV seriál)
Crown Court (TV seriál)
Jackanory Playhouse (TV seriál)
Late Night Theatre (TV seriál)
The Befrienders (TV seriál)
The Protectors (TV seriál)
Uchazeči o trůn (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
The Onedin Line (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
Doomwatch (TV seriál)
Little Women (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
Ryan International (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Inside Man, The (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 The Jazz Age (TV seriál)
The Sex Game (TV seriál)
1967 Boy Meets Girl (TV seriál)
Callan (TV seriál)
Girl in a Black Bikini (TV seriál)
Le comte Yoster a bien l'honneur (TV seriál)
Man of our Times, A (TV seriál)
1966 Man in the Mirror, The (TV seriál)
The Liars (TV seriál)
The Spies (TV seriál)
Thirteen Against Fate (TV seriál)
1965 Court Martial (TV seriál)
Hit and Run (TV seriál)
Out of the Unknown (TV seriál)
Riviera Police (TV seriál)
The Man in Room 17 (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Redcap (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
Valiant Varneys, The (TV seriál)
Villains, The (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
Epitaph for a Spy (TV seriál)
Festival (TV seriál)
1962 Compact (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Amelia (TV seriál)
Drama 61-67 (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
Deadline Midnight (TV seriál)
Somerset Maugham Hour (TV seriál)
The Small House at Allington (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Big Guns (TV seriál)
1957 The New Adventures of Charlie Chan (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Adventures of Sir Lancelot (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2007 A Matter of Time - a.z.
1964 Newcomers, The (TV seriál)

TV pořady

1963 The Dick Emery Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace