foto

Lucinda Curtis

  • nar. 1941
    Pembroke, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Incidental Characters
2000 A Likeness In Stone (TV film)
1993 Comics (TV film)
1980 Věci po Richardovi
1964 Zpropadená kariéra

TV seriály

2000 Doctors (TV seriál)
1994 All Quiet on the Preston Front (TV seriál)
1991 Shrinks (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Dear John (TV seriál)
1984 The Tripods (TV seriál)
1982 Smiley's People (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
1981 Maybury (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1976 Space: 1999 (TV seriál)
The Lambda Factor (S02E17)
1975 Angels (TV seriál)
1974 Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
1970 Headmaster (TV seriál)
Man at the Top (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1964 The Sullavan Brothers (TV seriál)
1963 Maupassant (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky