foto

Winifred Sabine

  • nar. 25.6.1900
    Glasgow, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 1984
    Richmond, Surrey, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1974 Concert, The
Frankenstein and the Monster from Hell
1972 For the Love of Ada
1971 Mechanický pomeranč
1970 Dům smrti

TV seriály

1975 Angels (TV seriál)
Larry Grayson (TV seriál)
1974 Churchill's People (TV seriál)
Seven Faces of Woman (TV seriál)
Within These Walls (TV seriál)
1973 Whoops Baghdad! (TV seriál)
1972 Doctor in Charge (TV seriál)
1971 Sykes and a Big Big Show (TV seriál)
Upstairs, Downstairs (TV seriál)
1970 For the Love of Ada (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Curry & Chips (TV seriál)
Doktor v domě (TV seriál)
1966 Seven Deadly Sins (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1959 No Hiding Place (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace