foto

Andrew Buckley

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Sense of an Ending
2016 Adult Life Skills
2015 Identicals
The Hoarder
2014 Blíže k Měsíci
His Heavy Heart
2013 Jimi: Hvězda stoupá vzhůru
2012 Jimmy's End
2010 Skeletons
2007 Holky z naší školky
2005 A Year and a Day
1992 Zemětřesení

TV seriály

2018 The Romanoffs (TV seriál)
The One That Holds Everything (E08)
Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
Endeavour (TV seriál)
Icarus (S05E06)
2016 In the Club (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (5)
2015 Galavant (TV seriál)
2013 Great Night Out (TV seriál)
Borgia (TV seriál)
Pax Vobiscum (S02E04)
Květná neděle (S02E03)
2012 Wallander (TV seriál)
Než přijde mráz (S03E03)
2011 Hranice stínu (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Ozvěny mrtvých (S14E03)
2009 Whitechapel (TV seriál)
2007 Thieves Like Us (TV seriál)
Komparz (TV seriál)
Komparz - speciální vydání 2007 (S02E07)
2006 Grownups (TV seriál)
Komparz (TV seriál)
Sir Ian McKellen (S02E05)
Chris Martin (S02E04)
Daniel Radcliffe (S02E03)
další epizody (5)
2004 Podfukáři (TV seriál)
Cops and Robbers (S01E04)
Shameless (TV seriál)
2003 M.I.T.: Murder Investigation Team (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
William and Mary (TV seriál)
2001 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
Every Breath You Take: Part 2 (S01E10)
Every Breath You Take: Part 1 (S01E09)
2000 Attachments (TV seriál)
Doctors (TV seriál)
1998 The Cops (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
Trial & Retribution (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace