foto

Jaana Fomin

  • nar. 8.3.1970 (50 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Útěk do budoucnosti
2014 Můj takzvaný otec
2012 Mammas pojkar
2009 Svatební fotograf
2008 Krasoplavci
2007 Sluneční bouře
2006 Varannan vecka
2005 Tjenare kungen
2003 Hubená Sussie
2000 Nejlepší léto

TV seriály

2017 Ack Värmland (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2015 Ack Värmland (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)

Režijní filmografie

Filmy

2016 Útěk do budoucnosti

TV seriály

2017 Ack Värmland (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Ack Värmland (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky