foto

Anthony Michael Frederick

  • nar. 25.3.1973 (44 let)
    Covington, Louisiana, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Bolden!
2017 Girls Trip
2016 Help! My Gumshoe's an Idiot!
Plaquemines
2015 Terminator Genisys
2014 Na vítězné vlně
2013 Dark Circles
The East
2012 Kontraband
2011 Pohřebák
Úkryt (TV film)
Vendeta
2010 Knucklehead
Souboj s podsvětím
2009 Hurricane Season
Nezvratný osud 4
2007 Flakes
2006 Scarlett (TV film)
2004 Madam's Family: The Truth About the Canal Street Brothel, The (TV film)
Nelítostná volba
2003 Horký prachy
2001 Ples příšer
1999 Hodiny před popravou (TV film)
1998 Barvy moci
1996 Dark Angel (TV film)
1995 Candyman 2 : Sbohem masu
Mrtvý muž přichází
1994 Útěk do ráje

TV seriály

2017 Volejte Saulovi (TV seriál)
Chicanery (S03E05)
2016 Queen Sugar (TV seriál)
Scream (TV seriál)
Dawn of the Dead (S02E05)
2015 One Mississippi (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Ochránce mého bratra (S01E16)
2014 Killer Women (TV seriál)
Láska ve hvězdách (TV seriál)
Satisfaction (TV seriál)
Survivor's Remorse (TV seriál)
2012 Dallas (TV seriál)
Společná terapie (TV seriál)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
2010 Treme (TV seriál)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
1997 Orleans (TV seriál)
1996 Policie z New Orleans (TV seriál)
1994 Sweet Justice (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2012 Final Witness (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace