foto

Anthony Michael Frederick

  • nar. 25.3.1973 (47 let)
    Covington, Louisiana, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Black and Blue
Bolden!
2018 Bayou Caviar
The Funeral Band
2017 Girls Trip
2016 Help! My Gumshoe's an Idiot!
Plaquemines
2015 Terminator Genisys
2014 Na vítězné vlně
2013 Dark Circles
The East
2012 Kontraband
2011 Pohřebák
Vendeta
Úkryt (TV film)
2010 Knucklehead
Souboj s podsvětím
2009 Hurricane Season
Nezvratný osud 4
2007 Flakes
2006 Scarlett (TV film)
2004 Nelítostná volba
The Madam's Family: The Truth About the Canal Street Brothel (TV film)
2003 Horký prachy
2001 Ples příšer
1999 Hodiny před popravou (TV film)
1998 Barvy moci
1996 Temný anděl (TV film)
1995 Candyman 2 : Sbohem masu
Mrtvý muž přichází
1994 Útěk do ráje

TV seriály

2019 On Becoming a God in Central Florida (TV seriál)
The Stinker Thinker (S01E01)
Cloak & Dagger (TV seriál)
Restless Energy (S02E01)
Dynastie (TV seriál)
Divoká honička (S03E03)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Jackpot (S05E20)
2017 Volejte Saulovi (TV seriál)
Podfuky (S03E05)
2016 Queen Sugar (TV seriál)
One Mississippi (TV seriál)
How 'bout Now, How 'bout Right Now (S01E05)
Scream (TV seriál)
Dawn of the Dead (S02E05)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Ochránce mého bratra (S01E16)
2014 Killer Women (TV seriál)
Láska ve hvězdách (TV seriál)
Pilot (E01)
Satisfaction (TV seriál)
...Through Admission (S01E02)
Survivor's Remorse (TV seriál)
In the Offing (S01E01)
Dallas (TV seriál)
Trust Me (S03E02)
2012 Společná terapie (TV seriál)
Lovci lebek (TV seriál)
An Unjust Death (S02E01)
Treme (TV seriál)
Myslel jsem, že slyším Buddyho Boldena říkat... (S03E05)
2011 Treme (TV seriál)
Jako déšť (S02E06)
2010 Treme (TV seriál)
Odletím pryč (S01E10)
V přední linii (S01E02)
Víte, co to znamená? (S01E01)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
1997 Orleans (TV seriál)
1996 Policie z New Orleans (TV seriál)
1994 Sweet Justice (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2012 Final Witness (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky