foto

Lars Melin

  • nar. 5.3.1967 (52 let)
    Halmstad, Hallands län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Poslední věta
2010 Další čtyři roky
Incident v bance
2008 V moci davu
2007 Wallander: Pyramiden
2005 O krok vzad
2003 Mannen som log (TV film)
2001 Villospår (TV film)
1995 En på miljonen
1992 Blank päls och starka tassar (TV film)
1990 Bulan

TV seriály

2016 Det mest förbjudna (TV seriál)
Episode 2 (E02)
2006 Brandvägg (TV seriál)
2002 Den 5:e kvinnan (TV seriál)
1997 Glappet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky