foto

Džuri Kimura

  • nar. Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 A to je špatně, když se chodím seznamovat do kobek? Orionův šíp
2017 Ošiete! Galko-čan OAD
2016 Monster Strike The Movie: Hadžimari no bašo e
Queen`s Blade: Grimoire
Tantei Opera Milky Holmes: Fun Fun Pearly Night – Ken to Janet no okurimono (TV film)
2015 Kokoro ga sakebitagatterunda.

TV seriály

2019 Guranberumu (TV seriál)
Midara na Ao-čan wa benkjó ga dekinai (TV seriál)
2018 Idolmaster Cinderella Girls gekidžó (TV seriál)
Marvel Future Avengers (TV seriál)
2017 Kuzu no honkai (TV seriál)
Marvel Future Avengers (TV seriál)
Monster Strike Anime (TV seriál)
Nora to ódžo to noraneko Heart (TV seriál)
Re:Creators (TV seriál)
Rozhovory s půlslečnami (TV seriál)
Seiren (TV seriál)
Sword Oratoria: Dungeon ni deai o motomeru no wa mačigatteiru no daró ka? Gaiden (TV seriál)
2016 12 sai.: Čiččana mune no tokimeki (TV seriál)
Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari (TV seriál)
Active Raid: Kidó kjóšúšicu dai hači gakari 2nd (TV seriál)
Gecujóbi no Tawawa (TV seriál)
Keidžo!!!!!!!! (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans 2 (TV seriál)
Kuromukuro (TV seriál)
Mob Psycho 100 (TV seriál)
Occultic;Nine (TV seriál)
Ošiete! Galko-čan (TV seriál)
Saidžaku muhai no Bahamut (TV seriál)
2015 Dimension W (TV seriál)
Dungeon ni deai o motomeru no wa mačigatteiru no daró ka? (TV seriál)
Džodžo no kimjó na bóken: Stardust Crusaders – Egypt hen (TV seriál)
Gakkóguraši! (TV seriál)
Gakusen toši Asterisk (TV seriál)
Gočúmon wa usagi desu ka?? (TV seriál)
Heavy Object (TV seriál)
Hello!! Kin'iro Mosaic (TV seriál)
Kare Baka: Wagahai no kare wa baka de R (TV seriál)
Kidó senši Gundam: Tekkecu no orphans (TV seriál)
Mikagura gakuen kumikjoku (TV seriál)
Monster Strike (TV seriál)
Plastic Memories (TV seriál)
Rakudai kiši no Cavalry (TV seriál)
Senki zeššó Symphogear GX (TV seriál)
Tantei kageki Milky Holmes TD (TV seriál)
The Idolm@ster: Cinderella Girls (TV seriál)
The Rolling Girls (TV seriál)
To Love-Ru: Trouble - Darkness 2nd (TV seriál)
Valkyrie Drive: Mermaid (TV seriál)
Venus Project: Climax (TV seriál)
Wakaba Girl (TV seriál)
Šimoneta to iu gainen ga sonzai šinai taikucu na sekai (TV seriál)
Šokugeki no Sóma (TV seriál)
2014 Daitošokan no hicudžikai (TV seriál)
Grisaia no kadžicu (TV seriál)
Seirei cukai no Blade Dance (TV seriál)
Širobako (TV seriál)
2013 Magi: The Kingdom of Magic (TV seriál)
Nagi no asu kara (TV seriál)
1996 Detektiv Conan (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Gate: Džieitai kanoči nite, kaku tatakaeri (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky