foto

Mary Macleod

  • nar. 6.7.1937
    Birmingham, Anglie, Velká Británie
  • zem. 7.6.2016 (78 let)
    Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Enigma
2000 Madame Bovary (TV film)
The House of Mirth
1998 Temná hra
1995 Čas smyslnosti
1994 Rector's Wife, The (TV film)
1992 Orlando
1991 Poslouchej mou píseň
1989 Venus Peter
1983 Aerodrome, The (TV film)
Events in a Museum (TV film)
1982 Brimstone and Treacle
Nemocnice Britannia
1980 Fatty Finn
1977 Witches of Pendle, The (TV film)
1975 Three Men in a Boat (TV film)
1973 The Final Programme
Šťastný to muž
1972 The Pied Piper
1968 Kdyby...
1950 Zocelení

TV seriály

2000 Anna Karenina (TV seriál)
1999 Brotherly Love (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Mug's Game, A (TV seriál)
1994 Scarlett (TV seriál)
Takin' Over the Asylum (TV seriál)
1993 Doctor Finlay (TV seriál)
Inspektor Taggart (TV seriál)
Gingerbread (S09E02)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Singing Detective, The (TV seriál)
1985 Mapp & Lucia (TV seriál)
Screen Two (TV seriál)
1984 Goodbye Mr. Chips (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Inspektor Taggart (TV seriál)
Případ zlatého zapalovače (S01E01)
1981 Návrat na Brideshead (TV seriál)
Brideshead Revisited (E11)
1980 Juliet Bravo (TV seriál)
1979 Thomas and Sarah (TV seriál)
1976 The Duchess of Duke Street (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Love Thy Neighbour (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky