foto

Vlad Nikiťuk

  • nar. 28.6.1992 (28 let)
    Kyjev, Ukrajina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kruty 1918
2017 Pravilo boju
2013 Tini nezabutych predkiv

TV seriály

2019 Referent (TV seriál)
Tajna Marii (TV seriál)
2018 Angelina (TV seriál)
Spadkojemycja mymovoli (TV seriál)
2017 Zapovit pryncesy (TV seriál)
2016 Centralna likarňa (TV seriál)
Dom na cholodnom ključe (TV seriál)
Na liniji žytťa (TV seriál)
Pismo naděždy (TV seriál)
Providnycja (TV seriál)
Ženich naprokat (E07)
Rajske misce (TV seriál)
Spivačka (TV seriál)
Čjornyj cvetok (TV seriál)
2015 Vljubljonnyje ženčšiny (TV seriál)
2014 Mažor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky