foto

Erich Schleyer

  • nar. 1.4.1940 (80 let)
    Dresden, Sachsen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Kottan ermittelt: Rien ne va plus
2008 O Šípkové Růžence (TV film)
2007 O Rampelníkovi
2000 Krvavé prázdniny
Tatort - Tödliches Verlangen (TV film)
1989 Muž v soli (TV film)
1984 Die Violette Mütze oder Morgen sind wir endlich reich ...! (TV film)
1980 Weber, Die (TV film)
1979 Wunderbaren Jahre, Die
1978 Drei Mann auf einem Pferd (TV film)
1977 Grete Minde
1976 Die liebe Familie (TV film)
1975 LH 615 - Operation München (TV film)
1974 Schöne Helena, Die
1972 Amouren (TV film)
1969 Der Vetter Basilio (TV film)

TV seriály

2003 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Doživotně (E04)
2002 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Die Band (S02E08)
Die Neue (S02E04)
1999 Komisař Rex (TV seriál)
Strašlivá pravda (S05E02)
1994 Lutz & Hardy (TV seriál)
1993 Moritz Kowalsky (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1990 Wenn das die Nachbarn wüßten (TV seriál)
1979 Rote Zora und Ihre Bande, Die (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1976 Die Unternehmungen des Herrn Hans (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)

Host

TV pořady

1971 Dalli Dalli (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky