foto

Dmitrij Kaljazin

  • nar. 2.5.1990 (30 let)
    Tallinn, Estonsko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Sila obstojatělstv (TV film)
2016 Blesťaščej žizni lepestok (TV film)
2015 Kak podňať million. Ispověď Z@drota
Vakantna žizň šef-povara
2012 Bělyj tigr

TV seriály

2019 Veněc tvorenija (TV seriál)
2018 Lancet (TV seriál)
2017 Dvenadcať čuděs (TV seriál)
2015 Něpodsudnyje (TV seriál)
Saša+Daša+Glaša (TV seriál)
Vtoraja žizň (TV seriál)
Gospoda-tovarišči (TV seriál)
Marafet. Časť 2 (S01E16)
Marafet. Časť 1 (S01E15)
2014 Krjostnyj (TV seriál)
2013 Tajny Instituta blagorodnych děvic (TV seriál)
Umnik (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky